Organet drejtuese

Kryesia

1.Arjana Muci
2.Sokol Pacuka
3.Ergis Sefa
4.Marsela Mitrushi
5.Ferdin Licaj
6.Enea Sherifi
7.Majlinda Saraci/Manushi
8.Manjola Baci
9.Rajmonda Deda
10.Sofilda Hoxha
11.Amanda Hyseni
12.Adora Fejzo
13.Julian Gazeli
14.Kastriot Hasa
15.Ledina Zhupa
16.Dallendyshe Cela
17.Edison Ymeraj
18.Bledar Mersini
19.Ornela Imeraj
20.Stoli Kambellari
21.Shaban Islami
22.Stiljan Cerekja

Sekretariatet

1.Sekretare e Politikave të Diturisë dhe Edukimit - Arjana Muci
2.Sekretar i Mardhënieve Ndërkombëtare dhe Integrimit - Sokol Pacuka
3.Sekretar Organizativ - Aurel Preni
4.Sekretar i Politikave te Ekonomise, Begatise e Financave - Ergis Sefa
5.Sekretare e Politikave të Zhvillimit Rajonal e Qeverisjes Vendore- Majlinda saraci
6.Sekretar i Politikave të Zhvillimit Rural dhe Ushqimit Bio- Ferdin Licaj
7.Sekretar i Politikave Energjitike dhe Mjedisit- Enea Sherifi
8.Sekretare e Politikave Ligjore dhe Zgjedhore - Ledina zhupa
9.Sekretare e Politikave Sociale dhe Burimeve Njerëzore- Marsela Mitrushi
10.Sekretare e Politikave të Trashgimisë Kulturore - Amanda Hyseni
11.Sekretare e Mardhenieve me Publikun dhe Mediat - Adora Fejzo
12.Sekretare e Politikave Shëndetesore - Geraldo Koka
13.Sekretare e Politikave Migruese dhe Tregut të Punës - Manjola Baci

 

Komisionin Qëndror i Interpretimit dhe Zbatimit

1.Majlinda Saraci
2.Ledina Zhupa
3.Julian gazeli
4.Arbër Tashi
5.Bardhosh Jeminaj
6.Alketa Cobo
7.Armando Guri
8.Valmira Qorri
9. Elma HaliliKryesia e Këshillit të Përgjithshem

Kryetare e Këshillit të Përgjithshem -Arjana Muci, Doktore Shknecash
Nënkryetar i Këshillit të Përgjithshem- Stiljan Cerekja
Sekretare e Këshillit të Përgjithshem- Raimonda Deda


LDPSOCIAL
Kalendar
Qershor
1
Prezantimi i kandidateve per Qarkun Tirane
Hotel Tirana International, Salla Acarnia
Ora: 11.00

Qershor
1
Konference shkencore e LDP per Politikat e Nxitjes se Punesimit
Hotel Tirana International, Salla Acarnia
Ora: 10.00

Qershor
1
Prezantimi i kandidateve per Qarkun Diber
Maj
29
Prezantimi i kandidateve per Qarkun Fier
Pallati i Kultures, Fier
Ora: 18.00